Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 381
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Csütörtök, 2019-10-17, 3:11 PM
Üdvözöllek Civil

Végigjátszás(2.rész)

CATALINA - TANKER COMMANDER
A kocsmához ez van a legközelebb, a terv szerint jól ráijesztünk a benzinkutasra és elhúzunk a bevétellel. Csakhogy a kutas nem igazán akar megijedni a golyóálló ablak mögött, így kénytelenek leszünk ellopni a tartálykocsit. Hogy egyszerű legyen a dolgunk, a félpótkocsi nincsen ráakasztva a vontatóra. A művelet nem nehéz, tolassunk a vontatóval a pótkocsi elé, akasszuk fel és irány a megjelölt pont. A kútkezelőnek nem tetszik a kis akciónk, ezért társával autóba szállva követnek minket, és tekintvea a tartálykocsi és az ő autójuk közötti különbségeket, elég hamar utol is érnek vele. Ha elég közel vannak tüzet nyitnak a szállítmányunkra és lökdösnek is. Meg lehet próbálni leszorítani őket az útról valami szakadékba, de sokkal jobban járunk, ha megpróbálunk eljutni a célig, vigyázva, nehogy elveszítsük vagy leamortizáljuk a pótkocsit. Ha odaértünk az RS Haul udvarára, nézzük meg, ahogy a két szerencsétlen belecsapódik egy másik benzinkútba, majd Catalina megegyezik a főnökkel. Innentől kezdve ezen a helyen szállítási munkát vállalhatunk a piros körbe állva, amelyek során különböző árukat kell időre vagy óvatosan elvinnünk valahová, és egészen jól fizet. Kapunk egy telefonhívást is egy magát The Truth-nak nevező egyéntől, aki sürgősen találkozni akar velünk egy angel pine-i motelben. Mindenképpen menjünk oda, ezúttal kötelező.

THE TRUTH - BODY HARVEST
A motelszobában kiderül, kicsoda valójában The Truth (hazudtam, valójában ez sosem fog kiderülni :) és az is, hogy mivel foglalkozik: jó hippihez méltóan vadkendert termeszt, és Tenpenny fátyolos tekintete szerint egészen kiváló az anyag. Az öregnek csak az a problémája, hogy aratógép nélkül nem tudja összeszedni a termést, a feladatunk tehát az lesz, hogy "vegyünk kölcsön" egy kombájnt a szomszédos farmról. Ha megérkezünk a farmra, nem látunk mást, mint békés parasztokat, de ne higgyünk a szemünknek, a hátunk mögött mind a kapát élesíti, kivéve azt a hármat, aki éppen betáraz a sörétesbe. Csórjuk el a kombájnt, amint rájönnek, hogy mi a látogatásunk célja, azonnal ránktámadnak, jó lehetőséget biztosítva a kombájnnal kapcsolatos biztonsági előírások figyelmen kívül hagyásakor bekövetkező sajnálatos üzemi balesetek bemutatására. A kombájn nem túl gyors és meglehetősen instabil is, szóval csak óvatosan közlekedjünk vele. Szerencsére Truth farmja közel van, álljunk be a fészerbe és veregessük vállon magunkat. Truth megköszöni a fáradalmunkat és elmegy csomagolni. Újabb telefon, Cesar szól, hogy gáz van Los Santosban, a bandája széthullott, Kendl és ő életveszélyben vannak, mire találkozót beszélünk meg velük Angel Pine-ban, ott, ahol Tenpenny-ék kitettek minket.

CATALINA - FIRST BASE
Újdonsült ismerősünk neheztel CJ-re, amiért alig foglalkozott vele a utóbbi pár órában... Sebaj, a munka és a zöldhasúak feledtetik az efféle kellemetlenségeket. A három megmaradt célpont ismertetése után induljunk el valamelyik felé, én a Blueberryben található Liquor Store felé vettem az irányt. A helyszínre érkezve négy quados jóembert veszünk észre, akik ugyanazzal a gondolattal ébredtek ma, mint mi: kirámolják az üzletet. Catalina bébi nem törődik ebbe bele, egyiküket lelövi a quadról, úgyhogy a megüresedett járgányra pattanva a többiek után eredhetünk. Elég ügyesek a srácok, főként mellékutakon menekülnek. Hagyjuk Catalinát lövöldözni kedvére - nem mintha le lehetne beszélni erről egyáltalán -, szépen sorban elkapja a fickókat, ilyenkor szedjük fel az elhagyott cuccokat. Ha nem sikerül valamelyiküket elintézni, akkor kövessük Los Santos dombos kerületéig, ahol leszáll a quadról és néhány társával támad ránk. Intézzük el őket, majd vigyük vissza a hölgyet a búvóhelyére.

CATALINA - GONE COURTING
Cesar unokatestvéreismét bizonyítja, hogy ő hordja a nadrágot, ennek ezúttal is CJ látja először kárát, majd mmiután közösen kiporolták az ágyneműt, valami újabb pénzszerzési lehetőség felől kezdenek gondolkodni. Még megvan a fogadóiroda és a bank, én a fogadóirodát választottam először. Catalina erélyes fellépése ellenére valaki benyomja a riasztót, úgyhogy muszáj lesz durvább eszközöket használni. Az odakint megkapott robbanó csomagok segítségével robbatsuk fel a kis helyiség ajtaját, aztán a széfet is. Odakint már áll a bál, úgyhogy keressünk néhány csillagot vagy egy festőműhelyt, végül térjünk vissza a kunyhóhoz.

CATALINA - MADE IN HEAVEN
Ha már ott vagyunk, vágjunk bele az utolsó küldetésbe is. Már csak a Palomino Creekben lévő bank van hátra, ahol nekünk az a feladatunk, hogy ne hagyjuk trükközni a túszokat, amíg Catalina pakol. A túszok keze folyamatosan süllyed, ilyenkor fogjuk rájuk a fegyvert. Előbb-utóbb mindenképpen elrontjuk, ezért fegyverünkkel rongáljuk meg a három automatát és menjünk ki a hátsó ajtón át. A sikátorban komoly tűzharc veszi kezdetét, a hatóság emberei a tetőkről, dobozok és hordók mögül is tüzel ránk, majd amikor majdnem kérünk az épületek közül, két motoros is érkezik. Vegyük el a motorokat, majd kövessük Catalinát, amíg el nem esik. Várjuk meg, míg felszáll mögénk, aztán amilyen gyorsan csak tudunk menni, meneküljünk. A rendőrmotort nem festik le a Pay 'n Spray-ben, tehát vagy keressünk csillagokat, vagy induljunk rögtön a rejtekhely irányába, végezetül mondjunk búcsút ennek a kedves nőszemélynek. Illetve még ne...

CESAR VIALPANDO - WU ZI MU
Cesar telefonhívása szerint itt minden a benzintől bűzlik, ehhez képest egy elhagyatott helyre érkezünk. Megérkezik Cesar is, majd új szereplő tűnik fel a színen. Ő Wu Zi Mu, a barátainak csak Woozie, és ő ennek a nemes küzdelemnek a kiagyalója. A dolgunk mindössze annyi, hogy megnyerjük a földutakon zajló versenyt. A legnagyobb kihívást maga a kijelölt pálya jelenti, mert az ellenfelek csak félgázzal tolják, de így is lesz néhány izzadós pillanatunk. Tipp: a Blueberry Acres részen nem hajts át az épületeken - bármennyire is jónak tűnik -, hanem kerüld ki őket.

CATALINA - FAREVELL, MY LOVE...
Hmm... Vajon honnan tűnik ismerősnek ez a fekete bőrdzsekis, olajzöld nadrágos, feltűnően csendes figura? Tök mindegy, Catalina már vele kavar, de arra még futja az erejéből, hogy vérig sértsen minket és kihívjon egy versenyre. Ezúttal ugyanazon a pályán megyünk, mint az előbb, csak visszafelé. Győzelmünkért pénz helyett újabb sértéseket és egy garázst kapunk San Fierróban.

THE TRUTH - ARE YOU GOING TO SAN FIERRO?
Igazság koma learatta a kendert, menjünk hát a farmjára és rendezzük el az ügyünket vele. A hippi stílusban fényezett, rakterében legalább két... három tonnányi anyagot cipelő kisbusz önmagában eléggé érdekes, ezt a semmiből megjelenő rendőrségi helikopter is jelzi. Nincs mit tenni, fel kell égetni az ültetvényt, mielőtt a rendőrök megérkeznek. Ehhez Truth egy lángszórót ad. A sorok mellett párhuzamosan haladva célozzunk folyamatosan a növényekre és gyújtsuk fel az egész ültetvényt. Ha elfogy a nafta, a fészer előtt vételezhetünk újabb adagot. Kis nehezítés és apró poén, hogy az égő kendertől kissé megszédülünk, néha elsötétül a kép is... Ha minden leégett, keressük meg a kisbuszt. A helikoptert nem tudjuk lerázni, az esős napokra tartogatott játékszerrel le kell szednünk az égről: három-négy rakéta elég neki. Ismét irány a kisbusz, szálljunk be és tapossunk a gázba: irány San Fierro! Útközben szólunk Cesarnak, hogy Kendllel jöjjenek a garázshoz, és hallgassuk meg Truth mondandóját is a katonai műholdakról, meg az asztrális segítőkről...

SAN FIERRO

CJ - WEAR FLOWERS IN YOUR HAIR
A kapott garázst végigmérve CJ nem éppen lelkes, Truth szerint viszont remek hely, ráadásul ismer néhány fazont, akik szívesen dolgoznának itt. A fickók korábban Vice City-ben dolgoztak a tengerészetnél, és bár kedvelik a füvet, príma szakemberek. Szálljunk be a kocsiba Truth mellé, és irány az Easter Basinben lévő benzinkút. Jethro örömmel száll be, irány a kórház.
- Talán beteg vagy?
- Nem, a kormány beteg, de ez egy hosszú történet.
A kórháznál egy kisteherautót figyelünk meg, aztán keressük meg Dwaine-t, aki a villamos-fordulónál árul hot-dogot. Truth most a rendőrséghez akar menni, ahol újabb teherautót figyel, aztán hajtsunk el Zero boltjához, végül vissza a garázshoz.

CJ - 555 WE TIP
Tenpenny telefonon megkér minket egy újabb szívességre: ezúttal egy másik ellenlábasát kell kellemetlen helyzetbe hoznunk, aki ráadásul kettős ügynök. Menjünk a Vank Hoff Hotelhez, kövessük az egyik parkolóinast a málygarázsba, vegyül el a ruháját, aztán irány a hotel bejárata. A célpont egy kék színű Merittel érkezik, szálljunk be és vigyük el minél gyorsabban a garászunkba, ahol beleteszik a bizonyítékot, majd szintén gyorsan, de óvatosan vigyük vissza a kocsit a mélygarázsba, a megjelölt helyre. Ha koccanunk, javíttassuk meg, különben bukta. Végül menjünk a telefonfülkéhez és dobjuk fel az illetőt, majd nézzük végig, ahogy a rendőrök felfedezik fél Mexikót a csomagtartóban.

Ezután megnyílik a Valet mellékküldetés, amelyben több szinten keresztül kell adott számú autót a garázsban leparkolni. A küldetést csak a szekrényünkben található Valet Uniformban vehetjük fel.

CJ - DECONSTRUCTION
A garázs melletti építkezés munkásai beszólogatnak Kendlnek, tanítsuk őket jómodorra! A bulldózerbe beszállva romboljuk le a mobil kuckókat - vigyázz, némelyiknél hordók vannak, amiknek nekihajtva felrobbannak -, esetleg agyaljuk meg a munkásokat is. Ha ezzel megvagyunk, az építésvezető előjön a mobil WC-ből, és a rombolást látva vissza is szalad. Borítsuk bele a gödörbe vécéstől, majd tolassunk a betonkeverővel a gödörhöz és temessük el.

ZERO - AIR RAID
A Wear flowers in your hair című küldetés után Zero felhív telefonon és elmondja, hogy el akarják adni a boltját, CJ pedig felajánlja, hogy megveszi. Tehát vegyük meg a boltot.
Zero odabent elmeséli, hogy egy Berkeley nevű fickó elől egyszer elnyerte a tudományos díjat és azóta pikkel rá az illető. Ezt igazolandó, csinos kis repülőgép-sereggel próbálja lerombolni a tetőn lévő átjátszótornyokat. A dolgunk mindössze annyi, hogy a minigunnal leszedjük a kisgépeket és megvédjünk legalább egy tornyot. A feladat viszonylag egyszerű, mert a gépek mindig csak ey tornyot támadnak.

ZERO - SUPPLY LINES...
Vicces figura lehet ez a Berkeley, hogyha ellenségeit a gatyájuknál fogva akasztja be a szekrénybe... Visszavágunk Berkeley-nek alaposan! Civilben egy futárszolgálata van, szóljunk hát bele az üzletbe. A tetőről indulva egy kisrepülővel kell összesen öt futárt elintéznünk: három furgont, egy biciklist és egy motorost. A repülőgépnek folyamatosan fogy az üzemanyaga, és a végén vissza is kell érnünk a tetőre. Érdemes a nyugatabbra lévő hármat az elején elintézni, addig a másik kettő is közelebb ér hozzánk. A biciklist és a motorost érdemes hátulról meglőni, az autókat viszont szemből: nagy eséllyel nem térnek ki a golyózáporból. Vigyük vissza a gépet a tetőre.

ZERO - NEW MODEL ARMY
Zero történelmi idézeteit és szokásos sirámait végighallgatva indulunk csatába ezúttal, a helyszín pedig mi más lehetne, mint egy terepasztal. Mi a helikoptert irányítjuk, dolgunk csupán annyi, hogy a Zero autójának akadályt jelentő tárgyakat kezeljük. Az utat elzáró hordókat emeljük arrébb, a gödrök fölé tegyünk rámpát, a tankokra pedig dobjunk bombákat. Ha idegesít Zero állandó sipítozása, akkor ne vedd fel előle az első hordót, hanem tisztítsd meg végig az utat és csak utána indítsd el. Ha eljut a túloldali bázisra, akkor Berkeley elhagyja San Fierrót mindörökre.

TRIÁDOK - PHOTO OPPORTUNITY
Cesar kapott egy fülest az unokatesójától, hogy egy Balla autó drogot visz San Fierróba. Keressük meg Cesart, Blueberry közelében áll az út mellett. Egy darabig követte a kocsit, és tudja, hogy merre ment, úgyhogy irány Angel Pine, ott is az egyik épület teteje. A szemközt lévő Pizza Stack parkolójába hamarosan érdekes emberek érkeznek, fotózzuk le mindegyiket! Vissza a kocsiba, a benzinkútnál Cesar kitesz minket.

TRIÁDOK - JIZZY
A garázsban Cesar, Woozie és az egyik embere beszélgetnek, amikor CJ belép. A fotókon szereplő emberekről Woozie embere ad felvilágosítást: a három fickó alkotja a Loco szindikátust. A vezető nevét nem tudjuk, a másik kettőét viszont igen: T-Bone Mendez és Jizzy B, aki a város legnagyobb lányfuttatója, övé a Gant híd alatti klub. Látogassuk meg!

JIZZY - JIZZY
Miután behízelegtük magunkat Jizzynél, ad egy feladatot: valaki sorozatban gyilkolja a lányokat, keressük meg a szemetet. Kifelé menet még ránk bíz egy lányt, akit haza kell vinnünk. Szálljunk be a kocsiba - ezzel a típussal mi is kereshetünk pénzt, mint a prostitúció vezéregyénisége -, és vigyük el a lányt a megadott helyre. Telefon Jizzynek, majd irány Hashbury: egy kellemetlen alakot észrevett az egyik "alkalmazott", kapjuk el. Ha megvan, ismét telefon, irány Foster Valley, ahol valaki eldurvult: a kisbusznál lévő két fickót tegyük el láb alól. Újabb telefon: az előbb hazavitt lányt az apja nem szeretné többet az utcán látni, de Jizzyvel senki nem szórakozhat: mutassunk példát mindenkinek! A hotelnél a lány beszáll egy limuzinba, amit egy terepjáró kísér a városban. Megállítani nem tudjuk őket, úgyhogy kénytelenek leszünk szétlőni a kocsikat. A limuzin sofőrje elég jól vezet, tartsuk vele a lépést, előbb-utóbb végük lesz.

JIZZY - T-BONE MENDEZ
Jizzy és T-Bone éppen a matematika szépségeit elemzik, Jizzynek nem tetszik, hogy kevesebbet kap, mint a többiek. Éppen elfajulna a vita, amikor T-Bone hívást kap: az egyik furgont megtámadták. Mivel csapda is lehet, ők nem mehetnek oda, ezért CJ-nek kell körülnéznie a helyszínen. Odaérve azt látjuk, hogy négy motoros elvisz egy-egy csomagot. Pattanjunk fel a motorra, közelítsük meg a motorosokat, aztán vegyük el tőlük a csomagokat; ha mind megvan, akkor vigyük vissza Jizzynek.

JIZZY - MIKE TORENO
Nem is értem, T-Bone barátunk miért nem hajítja el a telefonját jó messzire, hogyha folyton csak rossz híreket hall rajta... A harmadik üzletfél, aki az agy szerepét tölti be a Loco szindikátusban, éppen egy furgon rakteréből beszél; a furgont valakik ellopták és nagy tempóban próbálnak vele és rakományával eltűnni a városból. T-Bone-nal pattanjunk kocsiba és mindig a kijelölt cél irányába menjünk. Útközben Mike folyamatosan beszél, néhol sirályokat hall, máskor gépeket, végül mintha egy biztossági kapun törnének át golyózápor közepette. Irány a repülőtér! A bejárati kapu tárva-nyitva, az őr halott, úgyhogy jó nyomon vagyunk. A kifutókhoz felérve arra kell mennünk, amerre erősebb Mike telefonjának a jele. Az előkerülő furgont két motoros kíséri, állítsuk meg őket mindenáron, a furgonból kiszálló embereket is helyezzük vízszintbe. Miután Mike kiszabaul, a furgont fel kell robbantanunk, végül vigyük vissza Mike-ot és T-bone-t Jizzy klubjához.

JIZZY - OUTRIDER
A garázsnál megszólal a telefon, Jizzy akar velünk találkozni egy benzinkútnál. Szálljunk autóba és menjünk oda. Az ott álló Washingtonba beülve T-Bone késsel kérdezősködik, majd a megérkező Toreno leinti. Induljunk el arra, amerre ők akarják. A gyárudvarra behajtva megkapjuk az instrukciókat: vigyük el a motort és a mellett lévő fegyvereket, majd biztosítsuk a furgon útját a célig. Induljunk el azonnal az első blokád felé. A rakétavetővel robbantsuk fel a kocsikat, az esetleges túlélőket szedjük le más fegyverrel. Ugyanígy kapjuk szét a többi útlezárást is és kísérjük el a furgont a másik udvar bejáratáig. Fontos, hogy a blokádokat meg kell semmisítenünk, mielőtt a furgon odaérne.

C.R.A.S.H. - SNAIL TRAIL
Tenpenny és Pulaski fényesen felfelé ívelő karrierjét ezúttal egy alantas újságíró törheti ketté, ezért meg kell akadályoznunk, hogy újabb információkat kapjon a belső emberétől. A riporter nemsokára vonattal indul Los Santosba, úgyhogy ajánlatos lenne követni. Erre tökéletes eszköz a vasútállomás falánál álló Sanchez. Kövessük a vonatot a Market állomásig, ott a riporter leszáll. Kövessük továbbra is anélkül, hogy felfigyelne ránk. Az utcára kiérve taxiba ül és elhajt Santa Maria Beachre, a móló végére, ahol találkozik az informátorral. Szabadítsuk meg őket a súlyos titkoktól mindörökre, hogy Tenpenny őrmesternek szép álmai lehessenek.

TRIÁDOK - ICE COLD KILLA
A jól megszokott durva módszerek helyett fogadjuk meg Cesar tanácsát, és a drogterjesztők megállítására vigyük magunkkal a hangtompítós pisztolyt. A Pleasura Domes Club bejáratánál két nagydarab őr nem enged be minket zártkörű rendezvényre hivatkozva, őket belátásunk szerint reagáljuk le. Keressünk más bejáratot: a híd mellett felállított állványzaton felmászva fel tudunk jutni a klub tetejére, ott pedig a nyitott ablakon át a klubba. A bent lévő fegyvereseket szedjük le nyugodtan, majd rohanjunk Jizzy után, aki autóval próbál menekülni. Szorítsuk le az útról, robbantsuk fel a kocsiját, teljesen mindegy. Vegyük el a telefont.

TRIÁDOK - PIER 69
Cesar a sarki épület tetejéről integet. Menjünk fel az oldalsó lépcsőn, ahol kapunk egy mesterlövész puskát. T-Bone emberei elég hamar odaértek a találkozó helyszínére, és veszélyt jelentenek a minket segítő triádra. A puskával tisztítsuk meg előttük a tetőt. Megérkezik T-Bone és Ryder is, majd Toreno helikopterrel, ő azonban észreveszi a tetőn a hullákat és elmenekül. Rohanjunk át az úton, verekedjük keresztül magunkat a fegyvereseken, aztán rendezzük el az ügyet T-Bone-nal. Ryder a vízbe ugorva menekül, ugorjunk utána és a motorcsónakkal kövessük, majd lőjük szét alatta a csónakot.

TRIÁDOK - TORENO'S LAST FLIGHT
Woozie ismét információkkal szolgál: Toreno éppen a rendőrségi épület tetején pakolgat egy helikopterbe. A rendőrségnél több fegyveres is utunkat állja, nem sokáig... Vegyük fel a rakétavetőt a leszállópályáról, aztán eredjünk a helikopter nyomába. A gép végigrepül az autópálya fölött, tehát előzzük meg alaposan, aztán pedig célozzuk be és szedjük le az égről. Mike toreno számára végetért a játszma...

WU ZI MU - MOUNTAIN CLOUD BOYS
Woozie fogadóirodájába belépve néhányan a képernyőket bámulják és közben szitkozódnak, némi közjáték után pedig Woozie embere elmondja, hogy a főnök meg van átkozva, ugyanis vak. Cserébe hihetetlenül szerencsés, és a Triád bármit megtenne érte. Az irodában kiderül, hogy Woozie valójában a Mountain Cloud Boys-klán feje, és ebben a pozícióban oda kell figyelnie az embereire. A legutóbbi gyűlésen az egyik embere nem vett részt, őt kellene meglátogatni. A cél a hátzömb túloldalán van, a sikátorból kirohanó emberek már gyanúsak, hát még a nyitva hagyott kapu... Mindenütt autóroncsok és hullák, csupán egyvalaki menekült meg; ő elmondja, hogy megtámadták őket a vietnámiak. És ismét itt vannak: négyen szállnak ki egy kocsiból. Fedezék mögül tüzeljünk rájuk, majd induljunk kifelé. További fegyveresekbe botlunk, mindenhonnan lőnek, a pavilonok mögül, a tetőről és az oldalsó kisutcából is. Ha mindegyik eldőlt, akkor vigyük el a kocsit, és az érkező két autót rázzuk le.

WU ZI MU - RAN FA LI
Woozie irodájában érdekes vendéget találunk: ő nem más, mint a bőbeszédű Ran Fa Li, aki a Vörös Gekkó Bűnszövetkezet Rt. vezetője a nyugati parton, és érdekes információkkal rendelkezik a vietnámi Da Nang Boys bandáról, akik errefelé akarnak komolny pénzeket leakasztani. Emellett egy csomag is módfelett érdekelné, amely a repülőtéren van egy autóban elrejtve. Miután beszálltunk az autóba, a Da Nang Boys lelkes aktivistái lezárják a kijáratokat, de kis kanyargással találunk kiutat, végül vigyük a kocsit az üldözők ellenére a megjelölt helyre.

WU ZI MU - LURE
Woozie és Farlie megegyeznek arról, hogy ezeket a bajkeverőket ki kell söpörni a városból, a vezér azonban nem tudja feltűnés nélkül elhagyni az irodát, és félő, hogy bérgyilkosokat állíottak rá. Mi leszünk a csali, aki elcsalja a vietnámiakat a környékről, hogy Ran Fa Li zavartalanul eltűnhessen. A Rancherrel hajtsunk vidékre, aztán az ott nyakunkra érkező motorosokat próbáljuk lehagyni. Ha túlságosan megsérül a kocsi, akkor belátnak a belsejébe és rájönnek a cselre, úgyhogy vagy tartsuk őket távol magunktól, vagy szórjuk az ólmot a szemük közé. Ha elérünk a benzinkúthoz, akkor a nagyfőnök elindulhat, a motorosok pedig döbbenten száguldanak vissza a városba.

WU ZI MU - AMPHIBIOUS ASSAULT
A fürdőzés közbeni rémtörténetek elmesélése és Woozie megható őszinteségi rohama után menjünk a kikötőbe. Egy teherhajón kell poloskát elhelyeznünk, a hajóhoz vezető út azonban egyrészt hatalmas sziklákkal, másrészt őrjáratozó veitkon... vietnámiakkal van meghintve. A sziklák közötti alagutakon ússzunk át, majd az őrhajókat elkerülve jussunk el a hajóig, kikerülve a reflektorokat. Másszunk fel a fedélzetre, a késsel intézzük el az őröket és a kabinban hozzuk működésbe a kapcsolót, aztán ússzunk vissza a partra óvatosan.

WU ZI MU - THE DA NANG THANG
Woozienak jó lehetőséget teremt a hírnevének megszilárdítására, ha elintézi a Da Nang Boys embereit, azonban az átkozott telefonon újabb gondokról szerez tudomást. Nincs mit tennünk, elmegyünk mi Woozie helyett körülnézni. Társaink már a tetőn várnak a helikopterrel, amelyen mi az előkelő fedélzeti géppuskás szerepét töltjük be. A távolból előtűnő teherhajón jó néhány bandatag áll készen a fogadásunkra, köszöntsük őket mi is ólommal. Legnagyobb igyekezetünk ellenére a gépünk bekap egy rakétát, amitől a tengerbe zuhanunk. Ne keseregjünk azon, hogy csupán egy késünk maradt, hanem másszunk fel a fedélzetre és csapjuk nyakon az őröket. A konténereken kapaszkodva eljutunk a raktér lejáratához, ahol újabb adag zsoldos akar lebeszélni a küldetésünkről. Az út végén lőjük le a lakatot a konténerről, fogadjuk a menekültek köszönetnyilvánítását, majd másszunk vissza a fedélzetre, a kapitányi hídon pedig mérjük össze harci tudásunkat a láthatóan (magát) jól felkészült(nek gondoló) senseit kapjuk kardélre. Keressük meg a menekülteket, aztán seperjünk vissza a partra a csónakkal.

TRIÁDOK – YAY KA-BOOM-BOOM
Cesar szerint Los Santosban hősnek tartanak minket, valójában a drog még mindig gondot okoz. Kínai pártfogónk éppen jókor érkezik a hírrel: rátalátak a droglaborra, érdemes lenne megborítani kicsit az üzletet. Ehhez már elő is készítettek egy időzített bombás autót, amiért el kell mennünk a városba. Hajtsunk az üzem bejáratához, intézzük el a cseppet sem vendégszerető ajtónállókat, aztán guruljunk be a kocsival az épületben, álljunk be a megjelölt helyre és élesítsük a pokolgépet. Spuri kifelé, közben csépeljük, akit érünk. A robbanás után ki kell jutnunk az udvarról valahogy, a bejáratot azonban az újabb gazemberek becsukták. Vegyük el a kocsijukat, majd nagy lendületet véve ugrassunk ki a leszakadt tetejű épületen át az utcára.

CESAR VIALPANDO – ZEROING IN
A kis társaság kedélyes kártyapartiját Kendl okvetlenkedése zavarja meg, amikor Zero hatalmas lelkesedéssel ecseteli legújabb találmányát, aminek lényegét rajta kívül senki nem érti. A cucc egy mobiltelefon-követő, ami minden hívás alkalmával elküldi nekünk a tartózkodási helyet. A rózsaszín Uranusba beszálló csajt kell ilyen módon követnünk: megérkezik a jel, nekünk pedig oda kell érni, mielőtt a jel eltűnik. A csaj eléggé idegesítően vezet, sokszor kell nekikoccanni, mire kiszáll a kocsiból. Az Uranust vigyük vissza a garázsba.
Az ellopott autókat a Wang Cars autószalonban is megtalálod ezután.
Mostantól az Ocean Flats körzetben lévő Wheel ArchAngels garázsban tudunk utcai versenyautókat építeni. A módos

Keresés
Naptár
«  Október 2019  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék